Soha többet fogyókúrát!

Az ideális testsúly tanulható
A sikeres embereknek sikeres szokásaik vannak.
Az ideális testsúly tanulható
A sikeres embereknek sikeres szokásaik vannak.A teljesen egyszerű, hétköznapi emberek életét éltem, elmúltam negyvenéves, és a testtömeg-indexem is átlépte a negyvenet. (Innen számítják a „kóros elhízás” stádiumát.) Ekkor elhatároztam, hogy ez így nem mehet tovább. Ha maradok ennyire túlsúlyos, komolyan megbetegszem, s idő előtt élhetem a kövér öregasszonyok nehéz életét. Közben arra is rájöttem, hogy valami mást kell tennem a lefogyásom érdekében, mint amivel addig próbálkoztam. Hiszen hatalmas erőfeszítéssel lefogytam ugyan néha néhány kilót, de utána jóval többet szedtem vissza.

Már belefáradtam a fogyókúrákba. Éreztem, nem érem be egy újabb átmeneti megoldással. Arra gondoltam, hogy mivel a világon mindennek van valami oka, és az ok megszüntetésével az okozat is megszűnik, meg kell találnom az elhízásom okát.

Elkezdtem kutatni a túlsúly titkát, a túlsúlyom valódi okát. Sikerrel! Lefogytam több, mint 40 kg-t, s nem is híztam vissza semmit az elmúlt évek során. Bár sovány most sem vagyok, de teljesen elégedett vagyok az elért eredménnyel. Ez vagyok én. Jó ilyennek lenni. És az egészségem is teljesen rendben van. Nem kell már vérnyomáscsökkentőt szednem, mint hat-nyolc évvel ezelőtt. A laboreredményeim hibátlanok. Fel tudok menni a lépcsőn és a domboldalon anélkül, hogy azt érezném, megáll a szívem a túlzott igénybevételtől. Fiatalabbnak érzem magam most, mint tíz éve.

Olvasd el a történetemet részletesen itt

Magam sem gondoltam az elején, hogy ilyen hihetetlenül érdekes útra lépek. Ahogy elindultam az ideális testsúly felé vezető úton, ez lett életem legizgalmasabb, legnagyszerűbb utazása. És közben arra is rátaláltam, hogy tanárként az az igazi hivatásom, hogy megtanítsam az embereknek, hogy hogyan járják végig a maguk útját.

És azóta már nemcsak nyelvtant és irodalmat tanítok gyerekeknek, hanem “ideális testsúlyt”-t is felnőtteknek.

És hol s hogyan tanítom mindezt?

Könyvet írtam, melynek címe: Fogyókúra helyett pszichowellness.

Itt tudod megrendelni

Miről szól a könyv?

Melyik út vezet a célhoz? Mi lehet a megoldás? Az egészségesebb táplálkozás és a több mozgás, szükséges, de nem elégséges feltétele a változásnak. Kell még néhány egyéb lépés is. Amit én ajánlok:

Ez a könyv 190 oldalon segít megismerni a szervezedet, az étkezésed lelki okait és egy praktikus, könnyen követhető életmódrendszert mutat, ami nem csak segít felállítani a saját életmódváltó tervedet, hanem tanácsokkal és receptekkel segít változatosan és egészségesen enni.

Nézd meg a tartalomjegyzéket:

Olvasd el most!

A könyvet jelenleg ekönyv formátumban tudod megrendelni, megrendelés és fizetés után azonnal le is töltheted. Megrendelni a Payhip könyváruház oldaláról tudod, fizetni Paypallel vagy bankkártyával tudsz.

Rendeld meg itt!